Свобдни работна места в Европа, Англия, Швейцария. Необходими документи за кандидатстване за работа в ЕС.

Персонал за хотел 5 * Кипър

Държава:Кипър (CY)
Длъжност:Цялостен персонал за 4* и 5* хотелска верига Кипър
Възнаграждение:1000€



Заповядайте на лична среща-интервю на 06.02.2016 г. в гр. Пловдив в хотел Рамада - Тримонциум с мениджърите на хотелска верига The Louis hotels за следните позиции:
- Сервитьори/ки
- Бармани/ки
- Готвачи
- Кухненски помощници
- Камериерки
- Поддръжка на хотел
- Спасители
- Пиколо
- Рецепционисти/ки

Условията на хотелите:
- Заплати от 600 Евро до 1000 Евро
- Осигурена и заплатена храна и квартира
- Заплащане на пътните разходи в двете посоки
- Трудов договор и осигуровки

Необходимо е да имате опит най-малко един сезон на избраната от вас позиция, както и да владеете английски език и/или гръцки език.
Крайният срок за записване е до 04.02.2016 г.
За повече информация се свържете с нас по телефона или чрез e-mail и ние ще отговорим на всички ваши въпроси.

*The Louis Hotels е една от водещите компании в Средиземноморието с над 75-годишен опит в хотелиерския сектор. Към The Louis Group принадлежат 12 хотела от категория 4 звезди и 5 звезди с над 10 000 легла, разположени на територията на целия Кипър.
The Louis Group са носители на едни от най-престижните награди както в сферата на обслужването и туризма, така и в областта на екологията и опазването на околната среда.
Хотели се посещават ежегодно от над 160 000 туристи. Те са с идеално разположение и удивителна средиземноморска гледка. Интериорът на хотелите е луксозен, изящен и пленителен.

Кандидатсвай Онлайн:

Работа в Англия, Франция, Испания, Италия, Швейцария, Гърция, Германия, Белгия, Холандия, Шотландия, Ирландия, Словения, Австрия. Документи при кандидатстване за работа. Социални осигуровки и помощи за безработни и социално слаби. Търсене и предлагане на работа в ЕС.